AB-Türkiye Kültürel Miras Sergisi açılıyor

AB-Türkiye Kültürel Miras Sergisi açılıyor

AB-Türkiye Kültürel Miras Sergisi açılıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-

AB-Türkiye Kültürel Miras Sergisi açılıyor

Ankara CerModern’de 9 Mayıs Avrupa Günü’nde başlayacak olan “Yarattığımız, Paylaştığımız Ortak Miras” dijital fotoğraf sergisini kaçırmayın! Sergi, 10 Mayıs Cuma ile 12 Mayıs Pazar tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından organize edilen sergi, ortak mirasa odaklanıyor ve AB’nin desteklediği kültürel mirasın korunması projelerinden fotoğrafları içeriyor. Sergiyi ziyaret etmeye ve ortak mirasın tadını çıkarmaya davet eden

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, şunları belirtti: “Bu olağanüstü sergi, AB ve Türkiye’nin iş birliğiyle yürütülen projelerin fotoğraflarını içeriyor ve ortak kültürel mirasın korunması ve muhafazası için uzun süredir devam eden çalışmalarımızı sergiliyor. Ziyaretçiler, Türkiye’nin büyüleyici manzaralarına ve mimarisine kendilerini kaptırabilirler. Bu sergide pek çok olumlu duygu deneyimleyeceğinizi ve ortak kültürel mirasımıza verdiğimiz önemi, onu koruma ve tanıtma konusundaki çabalarımızı daha iyi anlayacağınızı umuyorum. Bu, gelecek nesillere bıraktığımız bir miras – zaman ve mekan arasında köprü kuran bir kültürel zenginlik.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.