Trabzonspor’un Eski Golcüsü Hayatını Kaybetti!

Trabzonspor’un Eski Golcüsü Hayatını Kaybetti!

Trabzonspor’un Eski Golcüsü Hayatını Kaybetti!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Trabzonspor‘un Eski Golcüsü Hayatını Kaybetti!

Trabzonspor'u üzen haber! Eski golcü hayatını kaybetti...

Trabzonspor, Arsenal ve Everton’da forma giyen eski İngiliz Futbolcu Kevin Campbell, 54 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü yıldızın ciddi bir hastalığı sebebiyle uzun süredir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Hastanede bir süredir yatan Campbell’in ölümü, Nottingham Forest’tan takım arkadaşı Mark Crossley tarafından duyuruldu. Aynı zamanda İngiliz oyuncu, Daily Record’un haberine göre Mayıs ayının sonundan vefatına kadar hastanede yatarken, hastalığının detayları gizli tutuluyordu.

Ünlü İsimlerden Taziye Mesajları 

Arsenal, eski oyuncusu hakkında resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Eski forvetimiz Kevin Campbell’ın kısa süren bir hastalıktan sonra hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor zamanda hepimiz onun arkadaşlarını ve ailesini düşünüyoruz. Huzur içinde yat Kevin.” ifadelerini kullandı.

Everton ise yaptığı açıklamada, “Everton’daki herkes, eski forvetimiz Kevin Campbell’ın henüz 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü duymaktadır. Sadece gerçek bir Goodison Park kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi inanılmaz bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev.” dedi.

1998 yılının Temmuz ayında 4 Milyon Euro karşılığında Nottingham Forest’tan Trabzonspor’a transfer olan Campbell, bordo-mavililer ile 18 maça çıktı ve 5 gol atıp 5 asist yaptı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.