Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan Sonra Yeni Teklif

Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan Sonra Yeni Teklif

Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan Sonra Yeni Teklif
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-

Kerem Aktürkoğlu‘na Real Sociedad’dan Sonra Yeni Teklif

Kerem Aktürkoğlu rengini değişiyor mu? Beşiktaş'a transfer oluyor ...

Transfer döneminde Galatasaray’da futbolculara gelecek teklifler değerlendirilecek. Sorunlar yaşayan Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan uzun zamandır bir teklif olduğu biliniyor. Son haberlere göre, başka bir ülkeden de Kerem’e cazip bir teklif geldiği iddia edildi. İşte haberin ayrıntıları…

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Hangi ligde oynamak  istediğini açıkladı! - Süper Kanal TV

Liglerin sona ermesiyle birlikte EURO 2024 heyecanı dorukta. Almanya’da düzenlenen bu dev turnuvada A Milli Takımımız da mücadele ediyor. Kadronun öne çıkan isimlerinden Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminin gözdesi oldu. Galatasaray’daki başarılarıyla dikkat çeken Kerem, kariyerini Avrupa’da sürdürmek istiyor. Real Sociedad’ın ilgisi bilinirken, son haberlere göre Kerem EURO 2024 sonrası büyük bir sürpriz yapabilir. Almanya Bundesliga ve İspanya LaLiga’nın yanı sıra Ligue 1 ekibi Lille de Kerem’in peşini bırakmıyor.

Kerem Aktürkoğlu’na Lille ve Real Sociedad’dan Teklif

Real Sociedad ile transferin tamamlanmak üzere olduğu belirtilirken, Lille’in de Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. Fransız kulübü, EURO 2024 sonrasında milli oyuncu için Galatasaray’a teklif yapmayı ve transferi bitirmek için her türlü yolu denemeyi planlıyor. Yönetim, Kerem ve Barış Alper ile en az bir sezon daha devam etmeyi amaçlıyor, ancak cazip maddi teklifler gelirse ayrılıklarına izin verilebilir. Barış Alper için 35 milyon euro, Kerem için ise 25 milyon euro taban fiyat belirlendi. Kerem, geçen sezon 54 maçta 15 gol ve 9 asist yaptı. Milli takım formasıyla ise 29 maçta 5 gol kaydetti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.