Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Fenerbahçe‘nin Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Trendyol Süper Lig’i 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ikinci eleme turundan katılma hakkı elde etti. UEFA’nın bugün gerçekleştirdiği kura çekimi sonucunda Fenerbahçe’nin ikinci eleme turundaki rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Avrupa futbolunun prestijli turnuvasında yoluna hangi takımla devam edeceğini öğrendi.

Fenerbahçe’nin Mourinho Heyecanı: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Yaklaşıyor!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, teknik direktör olarak Mourinho’yu takımın başına getirdi. Şimdi gözler, Sarı-lacivertlilerin Avrupa’daki kaderini belirleyecek olan Şampiyonlar Ligi kura çekimine çevrildi. Fenerbahçe’nin İsviçre ve Sırbistan’dan potansiyel rakipleri bulunuyor. Taraftarlar ise kura çekiminin yayınlanacağı kanalı ve başlangıç saatini merakla bekliyor. Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin 2. ön eleme turundaki rakibi ve maç takvimi, kura çekimi sonucunda netlik kazanacak.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu - Son Dakika  Haberleri

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Yolunda İlk Durağı Lugano

Fenerbahçe, Avrupa’nın zirvesindeki yolculuğunda ilk önemli adımı atıyor. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına ulaşabilmek için üç ön eleme turunu geçmesi gereken sarı-lacivertliler, bugün İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde rakibini belirledi: Lugano. UEFA merkezinde saat 13.00’te başlayan kura çekimi, Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği bir an oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.